صنایع دستی آندیانا
خانه / ظروف مسی / دیگ بزرگ مسی| گلاب گیری و دیگ بزرگ مسی
گلاب گیری و دیگ بزرگ مسی

دیگ بزرگ مسی| گلاب گیری و دیگ بزرگ مسی

عمل گلاب گیری از اواسط اردیبهشت در شهر و روستاهای کاشان شروع می شود  و این مراسم تا آخر اردیبهشت ادامه دارد . گل های محمدی در این بازده زمانی آماده چیده شدن می باشد . هر ساله در این شهر جشنواره گلاب گیری برگزار می شود که حال و هوای شهر از بوی گل محمدی اشباع می شود و شهر رنگ و بوی معطر و دل انگیزی به خود می گیرد . خیلی جالب است بدانید که اکثر خانواده در این شهرحتی در حیاط منزل یا باغ گل محمدی دارند و یکی از وسایل ضروری در امر گلاب گیری ، دیگ های بزرگ می باشد که یکی از کاربردی ترین دیگ های می توان به دیگ های بزرگ مسی مخصوص گلاب گیری اشاره نمود که شما علاوه بر کاربرد آن ها  می توانید از فواید این ظروف برای خوش طعم تر شدن هر چه بهتر گلاب ها و فواید آن برای سلامتی استفاده نمایید .

قدمت استفاده از دیگ های مسی

براساس مطالعاتی که انجام شده است قدمت استفاده از دیگ بزرگ مسی بالایی می باشد . آنچه از کتاب های تاریخی به دست آمده است این است که اولین کسانی که به تقطیر مایعات پرداختند ، ایرانیان بودند . اولین عصاره که از تقطیر برگ گل محمدی به کار گرفته شد برای مقوی نمودن بینی و معده و روده به کار می رفت که امروزه نیز در این کاربردها استفاده می شود . دیگ های مسی نیز از دیرباز مورد استفاده قرار می گرفت و امروزه نیز متخصصان طب سنتی به فواید این ظروف دست پیدا نموده اند . دیگ بزرگ مسی برای گلاب گیری در شهرهایی که باغ های گل محمدی دارد ، کاربرد زیادی دارد .

مراحل گلاب گیری

گلاب گیری از دیرباز مورد توجه ایرانیان بوده است . و هر ساله ایرانیان برای گلاب گیری ارزش زیادی قائل هستند و به جشن در شهرهای کاشان می پردازند . تماشای مراسم گلاب گیری از جذاب ترین و پرطرفدارترین مراسم در این شهر محسوب می شود . دستگاه های گلاب گیری و عرق گیری در سایز های مختلفی قابل عرضه می باشد و شما عزیزان با توجه به  نیاز خود می توانید سایز دستگاه مورد نظرتان را انتخاب نمایید . مراحل گلاب گیری به شرح ذیل می باشد :

  1. بعد از جمع آوری گل های محمدی ، دیگ های بزرگ مسی را بر روی اجاق گذاشته و یا به طور سنتی بر روی آتش قرار می دهند ، بسته به ظرفیت دیگ ها ، گل های محمدی را ریخته و سه برابر گل های آب داخل دیگ می ریزند .
  2. در مرحله بعد سرپوش روی دیگ را قرار می دهند . طوری که بخار درون مخزن گلاب گیر باقی بماند . در گذشته از یک واشر بین دیگ و قابلمه استفاده می کردند و عمل گلاب گیری به طور متوسط ۴ تا ۶ ساعت طول می کشد .
  3. و به هنگام جوش آمدن محتویات داخل دیگ ، ، بخارهای داخل لوله را به داخل پارچی مسی بزرگ انتقال می دهند .
  4. هنگامی که این بخارها سرد شود گلاب به دست می آید .
  5. پارچ ها با توجه به ظرفیتی که دارند ۳۰ تا ۴۰ لیتری می باشند .

قیمت دیگ های مسی بزرگ گلاب گیر

با مزایایی که می توان برای دیگ بزرگ مسی در نظر گرفت ، دارای قیمت مناسبی می باشد . امروزه خرید اینترنتی از مطمئن ترین راه های خرید لوازم ضروری و کاربردی می باشد . آمادگی فروش این دیگ ها در کل کشور یکی از افتخارات این مجموعه می باشد . قیمت دیگ های مسی بزرگ گلاب گیری به عوامل مختلف بستگی دارد ، که شامل :

  • سایز دیگ ها
  • ضخامت مس به کار رفته
  • قلع به کار رفته داخلی
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
کارشناس فروش
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09103235416
آدرس کانال: andiyana_ir@
پست الکترونیکی: andiyanaco@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش فوق العاده ظروف مسی زنجان

فروش فوق العاده صنایع و ظروف مسی زنجان

فروش صنایع و ظروف مسی در زنجان از رونق خوبی برخوردار است و اگر چه …

قیمت قابلمه مسی | قیمت قابلمه پنج پارچه زنجان از تولیدی

قیمت قابلمه پنج پارچه زنجان، که تولید مخصوص زنجان می باشد. و توسط چیره دست زنجانی طراحی شده است. که در این فروشگاه به طور خاص به عرضه قابلمه مسی پنج پارچه زنجان

کانال تلگرام